Wat is Shambhala Reiki?

In de herfst van 1998 is een fantastische nieuwe energie aan de mensheid geschonken uit de Bron van Reiki via Master Leraar Hari Das Melchiezedek. Eigenlijk is het een uitbreiding van de daarvoor bekende Reiki-energie. Gevraagd werd deze energie Shambhala Multi Dimensional Healing te noemen.

Shambhala bouwt verder en voegt iets toe aan het originele Reiki Systeem. Evenals Reiki is Shambhala pure Liefdesenergie, die door je hartchakra stroomt. Echter bij Shambhala is de energie intenser, meer diepgaand en het biedt meer mogelijkheden.

Shambhala is transformatie en ontwikkeling. Er is meer informatie en er zijn meer symbolen dan bij de Reiki Methode, die via Dr. Usui ruim honderd jaar geleden werd geïntroduceerd.

Shambhala

 Waarom Shambhala Reiki?

Shambhala is naast een methode voor heling een weg voor spirituele groei en bewustwording. Shambhala kent vier graden.

De 1ste graad:

Het wordt je mogelijk gemaakt de energie via je handen door te geven, middels direct contact. De toepassing duurt 5 á 10 minuten.

De 2e graad:

Hier leer je de eerste symbolen kennen en met de energie op afstand te werken.

De 3e graad:

Geeft een uitbreiding van symbolen en een diepere verbinding. Je leert hoe je iemand in de 1ste graad kunt initiëren.

De 4e graad:

Dit is de Mastergraad. In deze graad ontvang je symbolen die genezing brengen op spiritueel niveau. Je leert inwijdingen te verzorgen voor alle vier graden.

De cursus Shambhala Reiki kost per graad € 110,-.

© 2018 UNITY | Holistic Health Support. Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid Cookiebeleid