Mijn naam is Hannie van der Bos. Een innerlijk weten dat de mens de kracht heeft zichzelf te genezen, heeft mij gemotiveerd hiernaar op zoek te gaan. Ik heb het antwoord gevonden in the BodyTalk System®. Mijn zoektocht is een innerlijk proces, een bewustwording.

Via Reiki ben ik in contact gekomen met de levendige kleuren van Aura-Soma®. Deze ontmoeting heeft mij diep geraakt en gemotiveerd tot het volgen van de opleiding tot Aura-Soma practitioner. Toen was de tijd rijp voor een terugkeren tot Reiki, maar nu op een nieuw niveau. Dit heet Shambhala Multi Dimensional Healing.

Daarna heb ik een grote sprong gewaagd, puur vanuit vertrouwen op mijn innerlijke stem. Ik ben aan de opleiding van The BodyTalk System® begonnen. Vooraf had ik enkel een stukje film op internet gezien, maar het wakkerde een enorme motivatie aan om deze stap te zetten.

In mei 2007 ben ik als BodyTalk therapeut gecertificeerd. Ook nu blijf ik mij in dit systeem verdiepen door deelname aan vervolgmodules. Specialisaties: Bindweefsel werk, Lymfe drainage, Micro organisme van het lichaam, Epigenetica. BodyTalk System neemt de grootste plaats in binnen mijn praktijk, de andere methodes zijn ondersteunend.

Hannie is aangesloten bij de Beroepsvereniging BATC

Graag verwijs ik u naar de website www.batc.nl voor een overzicht van ziektekostenverzekeraars die behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoeden.

KvK nummer: 01127340

Motivatie

Graag introduceer ik mij door middel van het logo van Unity.diadema_250

Dienstbaarheid is de basis (paars)
Zorgzaamheid en aandacht voor alle aspecten van het leven (magenta) vanuit passie.

Wat ik hoop dat u bij Unity mag ervaren is:

  • Een veilige plek, waar communicatie mogelijk is, (koningsblauw en blauw)
  • Vertrouwen dat verkregen inzicht tot heling mag leiden, (koningsblauw en violet).
  • Een ruimte voor expressie van het hart, waardoor er ruimte ontstaat voor een nieuwe manier, voor nieuwe keuzes en nieuwe richting (blauw en groen).
  • Inzicht en heling (koningsblauw en violet)
  • Innerlijke vrede (blauw) door verkregen balans op alle niveaus.
  • Rood > het fysieke.
  • Groen > De emotionele aspecten.
  • Koningsblauw > geestelijke aspecten/ intuïtie/ innerlijk weten.

© 2020 UNITY | Holistic Health Support. Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid Cookiebeleid