Chakra Balans Massage

De “Chakra Balans Massage”  is ontwikkeld door de Australische Vicki Engeham.
Deze specifieke massage wordt uitgevoerd op elk van de 7 hoofd chakra`s met gebruik van  de Aura-Soma equilibrium oliën die op de chakra`s afgestemd zijn. Massage van de chakra gebieden is een zachte methode ter ondersteuning van algehele balans via de subtiele energievelden.

De Chakra Balans Massage opent en ondersteunt de innerlijke ruimte voor de mogelijkheid om eventuele emotionele en mentale belemmeringen los te laten.
Het resultaat laat zich zien en is voelbaar als een grotere mate van welbevinden, toegenomen vreugde, ontspanning en balans in het leven.

Iedere behandeling duurt ca. anderhalf uur. Deze specifieke massage wordt zowel aan voor- als achterkant van het lichaam op de chakra gebieden toegepast.

We maken naast het gebruik van de 7 speciale Aura-Soma Equilibrium oliën voor de massage ook gebruik van de Aura-Soma Pomanders, Quintessences en ArchAngeloi om in de aura te werken. Pomanders zijn reinigend en beschermend. De Quintessences ondersteunen het tot ontwikkeling brengen van de kwaliteiten en de ArchAngeloi ondersteunen op het gebied van inzicht en innerlijke wijsheid.

Tevens maken we gebruik van edelstenen, ademhalingstechnieken en klank.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *