Wat is het Aura-Soma® Color Care System?

“Je bent de kleur die je kiest.”

– Vicky Wall

Aura-Soma® is een uiting van levendige kleur. Het respecteert de innerlijke wijsheid door een zelf selectieve methode te zijn.

Het woord Aura betekent licht en heeft betrekking op de facetten van gekleurd licht die deel van ons wezen zijn, en het potentieel en doel van onze zielenlicht in zich dragen. Soma heeft betrekking op het wezen dat in het lichaam woont. Aura-Soma® gaat uit van het concept dat de mens in essentie een wezen van licht of levende energie is.

Vanuit de Kwantum Fysica komt de visie dat alle materie uit licht bestaat, dat op verschillende frequenties vibreert. Zo krijgt het beeld van de mens als licht wezen, ook vanuit deze hoek versterking. En wel als een wezen, dat licht opneemt en weer afgeeft. Dit begrip vind je ook terug in de oude Vedische leer en die van de Tibetaanse traditie. Beide beschrijven de mens als een regenboog.

De 112 equilibriumoliën vormen de basis van Aura-Soma®. Het zijn schitterende gekleurde combinaties in een flesje en ze bevatten etherische oliën en plantenextracten, de energie van edelstenen en mineralen.

Waarom Aura-Soma®?

Vicky Wall, een helderziende apothekeres, heeft deze bijzondere balansoliën voor het eerst ontwikkeld. Zij vond dat de equilibrium een spiegeling was van het zielenlicht. Iemands individuele selectie is een reflectie van zijn diepere aspecten. Vandaar ook dat Aura-Soma® een zelfselectieve methode is. Een zachte methode met veel diepgang.

Naast de equilibriumoliën, kent Aura-Soma® oa. de pomanders en quintessences. Voor verdere product informatie verwijs ik naar www.aurasoma.nl en www.lightbow.nl.

Alle producten zijn via Unity te bestellen.

Het Consult

Men maakt een persoonlijke selectie, meestal vier kleuren combinaties, uit de nu 112 verschillende equilibrium flesjes. De gekozen kleuren geven informatie over het proces waarin men zich bevindt. Kleur is een communicatiemiddel en iedere kleur heeft verschillende mogelijkheden binnen zijn bereik.

Gekeken wordt naar persoonlijke kracht, talenten en uitdagingen in de persoonlijke ontwikkeling. Als Aura-Soma therapeut bied ik ondersteuning bij het verhelderen van het verhaal. De tweede combinatie heeft de mogelijkheid van de grootste uitdaging, maar houdt tevens ook het grootste geschenk in zich. Ook hier is oog voor, want via het geschenk wordt een nieuw toekomstperspectief zichtbaar. Door met dit flesje te werken, zal het de balans herstellen waar dat nodig is.

De equilibriumolie wordt op de huid aangebracht. Hier geef ik je richtlijnen voor. Alle produkten zijn van natuurlijke substanties gemaakt en vrij van bestrijdingsmiddelen.

We gebruiken een pomander of quintessence ter ondersteuning. Deze worden op een zachte wijze in de aura aangebracht. Soms maak ik, in overleg met de cliënt, gebruik van een Beamerlight pen, om de gekozen kleur in de aura te schijnen. Een consult is inclusief 1 flesje naar keuze, een pomander- of een quintessence- behandeling.

Bij Unity kunt u ook terecht voor:

Aura-Soma® en Familie opstellingen

Helpt inzicht in patronen te verkrijgen binnen familie verbanden, werk relaties/situaties.

Aura-Soma® Chakra massage

Een heel speciale, zachte massage toegepast op de 7 hoofd energiecentra van de mens; een zielsverbinding middels kleur, geluid, ademhaling en edelstenen.

Beamer Light Pen

Er zijn verscheiden mogelijkheden om een behoefte aan kleur te verinnerlijken en / of diepe heling te bewerkstelligen.

© 2018 UNITY | Holistic Health Support. Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid Cookiebeleid