BodyTalk Access™

Om de voordelen van dit fantastisch systeem toegankelijk te maken voor iedereen heeft John Veltheim het BodyTalk Access™ programma ontwikkeld.

BodyTalk Access™ is in 1 dag te leren.

Een 5-tal technieken uit het BodyTalk Systeem™ zijn zo gecombineerd dat zij zonder spiertesten en protocol toegepast kunnen worden.

Het is vooral als zelfhulpprogramma ontwikkeld dat je voor jezelf maar ook voor je naasten kunt gebruiken. Iedereen kan het leren, zelfs kinderen pikken het moeiteloos op.

BodyTalk Access™ is volkomen veilig en is een enorme ondersteuning om de stress en uitdagingen van het dagelijkse leven het hoofd te bieden. De technieken die men leert, ondersteunen de hersenfuncties en de communicatie tussen beide hersenhelften, het loslaten van spanning en stress en het normaliseren van het stress niveau. Daarnaast krijgt ook de vochthuishouding en het immuunsysteem de nodige ondersteuning en leert men een techniek voor meer balans en souplesse voor skelet en spieren, wat ook de houding ten goede komt. Het BodyTalk Access™ programma bevat ook een Fast-Aid protocol dat al vele malen zijn effectiviteit bewezen heeft bij kleine ongemakken. Verbeteringen worden merkbaar: rustiger slapen, verbetering van de spijsvertering, leer- en sportprestaties, minder vatbaar voor en/of sneller herstel na ziekte, meer souplesse en een betere coördinatie, en beter kunnen functioneren onder stress.

 Waarom BodyTalk Access™ ?

BodyTalk Access™ is heel goed in te passen in een warming up en op school.

Wanneer men zich het hele programma heeft eigen gemaakt, vraagt de toepassing slechts 10 minuten.

Op de BodyTalk website bodytalksystem.com staan vele verhalen over wat Access voor je kan doen!

Sinds Mei 2009 ben ik gekwalificeerd BodyTalk Access trainer.

Informatie over geplande cursussen kunt u vinden op de website www.bodytalksystem.com en op de website bodytalknederland.nlBodyTalk Access